CERTIFIKOVANÝ KURZ PRO ASISTENTY 6-12 TŘÍD 
ONLINE formát!

ROZVRH

ZAČÍNÁME 25. října, 2020 

 

Uvedené časy kurzu jsou uvedeny ve SEČ (středoevropském čase)

Data kurzu

MODUL 1Říjen 25. až 29., 2020: Online lekce živě
MODUL 2Listopad 1. až 5., 2020: Online lekce živě
MODULE 3Listopad 22. až 26., 2020: Online lekce živě
MODUL 4Prosinec 6. až 10., 2020: Online lekce živě

Denní rozvrh

Každý den: 16:00 - 19:00 SEČ (středoevropský čas)

US Pacific Time7:00 - 10:00
US Mountain Time8:00 - 11:00
US Central Time9:00 - 12:00
US Eastern Time10:00 - 13:00
UTC+115:00 - 18:00
PRAGUE / CET16:00 - 19:00
Tel Aviv / UTC +217:00 - 20:00
Dubai / UTC +418:00 - 21:00
Beijing / UTC +822:00 - 1:00
Sydney / AEST24:00 - 3:00

Registrace pro Asistentský kurz AMI 6-12